lördag 2 april 2016

160402
Homofili för till ett lands undergång

Homofili är något avskyvärt i Guds ögon. Det kan vi läsa i 1 Mos 3:22, Ja det är så avskyvärt att det leder till att Gud förintar det landets innevånare, det ser vi i 1 Mos 3:24 och 25.



3 Mos 18:22 Du får inte ligga med en man som man ligger med en kvinna; det är något avskyvärt. 
3 Mos 18:23 Du får inte ha könsumgänge med djur av något slag och bli oren genom det. En kvinna får inte ställa sig framför ett djur för att para sig med det; det är något vämjeligt.
3 Mos 18:24 Ni skall inte göra er orena genom något av detta, ty med allt detta har de folk orenat sig som jag driver undan för er. 
3 Mos 18:25 Landet blev orent, och jag straffade det för dess synder, så att det utspydde sina invånare.

Är det för det här som vårt Sverige håller på att försvinna. Är det för att vi låter saker hända i vårt land som är avskyvärt i Guds ögon, som det sker att vårt land håller på att tas över av andra.

Homofilmaffian har fått ett sådant grepp i det här landet att det känns som en fullständig omöjlighet att ändra på det hela. Sverige är bara kört. Vi vanliga människor får inte ens uttrycka vad vi känner inför homofili. Det äckel vi upplever.

Och våra Barn fostras in i detta. Ja greppet är totalt.

Är det därför som vi ser hur vårt Sverige håller på att försvinna.


Jesus hjälp oss!! Jesus, vi vill ha kvar vårt Sverige. Vi vill ha ett Sverige som lever som du vill, ett Jesus-Sverige. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar