tisdag 19 april 2016

160419
Kan vi acceptera Islam i ett demokratiskt samhälle

Muslimerna vill styra världen med Muhammeds terror. Kan vi acceptera det som demokratiska nationer. Kan vi acceptera att in i vårt land kommer människor som har en ideologi som vill avskaffa demokratin. Som vill avskaffa yttrandefriheten.



Som har som metod att styra med Terror. Hot. Dödsstraff etc.

I Islams värld får man rösta och yttra sig så länge man väljer dem och säger det dom vill.

Kan vi acceptera en sådan ideologi i vårt moderna samhälle.

Ett demokratiskt och öppet samhälle kan inte acceptera en ideologi som har som mål att ta bort demokratin. Att ta bort öppenheten. Den dag en sådan ideologi tar över är vårt samhälle dött.

Det var därför vi inte kunde acceptera Nazismen, som också var en totalitär ideologi som skulle ta över världen med våld. Och även om det fanns enskilda människor som inte var så hemska så kunde vi i alla fall inte acceptera Ideologin Nazismen.

På samma sätt kan vi inte acceptera Islam. Dess mål är att införa Muhammeds lagar, att avskaffa yttrandefriheten och att tvinga folk att acceptera dess syn på tillvaron med våld.

Det kan aldrig ett modernt samhälle acceptera.

Den flathet vi ser i Sverige att tala klarspråk i denna fråga är katastrofal. Och kommer på sikt att leda till Sveriges undergång.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att vara klarsynta om Islam i vårt samhälle. Jesus hjälp oss att i tid sätta stop för denna hemska lära, och få bort den från Sverige och Europa. Jesus hjälp oss!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar