tisdag 12 april 2016

160412
Är Jesus Rasist

Det finns en del Kristna som tycks tro det. De tror att alla Avgudar måste vara lika godkända som Jesus. Vi måste Acceptera alla.



Men det är fel. Avgudar är avgudar och är från den onde. Det är endast Jesus som kan frälsa. Det är han som skall frälsa Världen. Inte Allah. Inte Buda. Inte Socialismen. Ja inte ens Demokratin.

Alla Människor har sitt människovärde och är lika värda. Har rätt att yttra sig och är värda Respekt. Men inte Alla Gudar, inte Alla Avgudar. De för till avgrunden. De är onda andar.

New Age har växt sig starkt idag. Och de driver just linjen att alla Gudar är lika mycket värda.

Tänk så galet det kan gå.

När jag växte upp var det en självklarhet att Jesus var den ende. Att vårt land var Kristet och skulle förbli det. Men idag är Jesus hemsk i Samhällets ögon, just för han säger att han är den Ende och han är vägen.


Jesus hjälp oss!! Det är dig vi vill ha. Rädda oss ur detta land behärskat av Avgudar. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan






1 kommentar:

  1. Avgudadyrkan, egoism, egna spirituella resor m.m. spelar rakt i Satans händer. Avfallet är ett faktum, så många själar som möjligt behöver räddas. Kristis frälste Norden. Hade Kristendomen varit "en i raden" av alla religioner så hade den aldrig fått fotfäste här. Skulle den ha fått det så hade religionen varit utrotad inom ett halvt århundrande. Visst vi tog inte emot Jesus alldeles direkt, men så är det för alla som följer Djävulen.

    SvaraRadera