måndag 18 april 2016

Kyrkans undergång 25
Jublet bryter ut över Jesu seger


När den Falska Skökokyrkan har fallit då blir det jubel. Då får vi prisa Gud för segern är vunnen och hans rike är upprättat.



Upp 19:4. Och de 24 äldste och de 4 väsendena faller ner och tillber [böjer sig inför, älskar] Gud, som sitter på tronen och säger Amen [det är sant] Halleluja [Prisad vare Jesus [Herren]].

Nu är tid för tillbedjan. Gud har segrat, Det goda har kommit människorna till del. Det var när hans vilja fick ta över som vi fick det samhälle som vi alla vill ha. När vi böjer oss för Jesus, vår Herre.

Upp 19:5. Och en röst går ut från tronen som säger: Prisa vår Gud alla hans tjänare och de som lyder [fruktar] honom, de små och de stora.

Och vi uppmanas alla att Prisa Gud. Alla både små och stora. Både de som har position i samhället och de som inte har. För Gud har tagit hand om alla. Hos honom är alla lika mycket värda. Han seger har nu kommit.

Upp 19:6. Och jag hör som ljudet av en stor folkskara och som ljudet av mycket [många] vatten och som ljudet av en mäktig Åska, som säger: Halleluja, Jesus [Herren] Gud den allsmäktige regerar.

Här ser vi nu att Jesus regerar. Vi har alltså kommit dit i världshistorien, att Jesus har tagit över styret. Det är han som nu Regerar. Segern är alltså vunnen och alla folk får prisa Jesus för nu är vi fria. Fria från både vilddjuret och från den falska Kyrkan. Både från Värdsliga och Andliga utsugar- och översittarsystem.

Och vi ser att det här gäller Hedningarna. För det talas om vatten. Och vi ser också att det är totalt för det är som åskan, Den syns och hörs överallt.

Budskapet om Guds seger når alla och gäller alla.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar