måndag 25 april 2016

160425
Endast Homofilmaffian har ordet

Är det så i vårt land. Det är bara homofilerna som får tala. Det är bara de som får tala om hur saker skall vara, och det skall vara på deras sätt. För alla.

Jesus hjälp oss.



Och vi vanliga måste tiga. Vi som tycker homofili är äckligt. Som inte vill att våra barn och barnbarn skall matas med denna smörja, utan få lära sig att homofili är fel. Det är ett sätt att leva som inte för släktet vidare. Det är sterilt. Och ett olyckligt sätt att leva.

Folk mår dåligt för homofili är fel. Låt oss få höra det i stället för denna gegamoja. Detta äckel. Dessa lögner att det skulle vara vi vanligs fel att Homofilerna mår dåligt.

Jesus hjälp oss.

Det är dags att säga Sanningen. Den vanliga människan är inte homofil, hon äcklas av detta och vill inte se det. Därför skall det vare sig pratas om heller visas upp i offentligheten. Så var det förr och så borde det bli igen.


Jesus hjälp oss!! Ge oss ett samhälle utan homofili. Utan denna reklam för det homofila. Jesus rädda vårt samhälle vi går under!!

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. Jag känner precis samma sak, fast om religion. Religion var någonting som människan behövde förr i tiden när vi inte hade vetenskapen som kunde förklara för oss varför det regnar, varför det åskar, varför skörden blir dålig etc.

    Idag har vi svar på alla frågor som vi behövde religionen för att besvara vilket innebär att religion är överflödigt. Till skillnad från homosexuella människor så älskar religionspraktiserare att berätta för andra vad de ska tycka och tänka. Man är även snabb på att prata om religion som något gott och bra för världen i.o.m. att religion bygger på kärlek och inte hat, men det vet alla att det är falskt.

    Religion grundar sig i hat mot oliktänkande och man berättar gärna det, man trycker gärna ner folk som inte förhåller sig till normerna man kollektivt har hittat på. Ditt inlägg är ett tydligt bevis på detta, homosexuella slåss för att bli lämnade i fred, precis som icke-troende och folk med andra religioner än den dominerande har fått göra genom historien.

    Tyvärr så har religiösa konservativa fundamentalister fått för sig att världen tillhör dem, och man har rätt att trycka ner andra bara för att man tror sig vara bättre, men newsflash; religion är idag någonting som man lutar sig emot när man inte har begåvning nog till att dra slutsatser själv. Religionsfriheten i EU behöver ändras till att man har rätt att tro vad man vill, men det bör INTE vara en rättighet att offentligt basunera ut sina religösa övertygelser.

    SvaraRadera