tisdag 26 april 2016

Kyrkans undergång 33
Templet är stängt under vreden

Här har vi en profetia i Upp 15:8 som talar om att Kyrkan skall tappa sin roll. Under Guds vrede är Templet så fyllt av rök att ingen kan komma in där.



Upp 15:8. Och Templet fylls helt med rök från Guds härlighet och från hans kraft [makt], och ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas [budbärarnas] 7 plågor [förbannelser, skador] fullföljs.
Upp 16:1 Och jag hör en väldig röst [ljud] från templet som säger till de 7 änglarna [budbärarna]: Gå och töm ut Guds vredes skålar på Jorden.

Här ser vi förklaringen till att det inte är någon väckelse hos oss. Det är för att vi är inne i Vredens tid. Då skall ingen komma in i Templet. Det är så fullt av rök. Och det är därför som det också är sådan förvirring i kyrkorna. Man ser inte pgr röken i templet.

Det är alltså inget konstigt, det vi ser hos oss idag det är enligt Bibeln. Det är Profetian som uppfylls när folk inte blir frälsta och kyrkan tappar orienteringen. Det skall vara så under vredens tid. Och vi är där.

Och när sedan denna bedrövliga tid tar slut och Jesus segrar, det är när Jesus besegrar både Vilddjuret och den Falske Profeten som vi kan läsa om i Upp 19:20 och hans rike sedan kommer i Upp 20:4.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar