måndag 1 februari 2016

160201, Jesus kommer med Sanningen

Jesus kommer med Sanningen. Det kan vi läsa i Upp 19:

Upp 19:11. Och jag ser himlen öppnad och se en vit [strålande] häst och han som sitter på den kallas trovärdig och sann, och han dömer i, och strider för, rättfärdighet.
Upp 19:12. Och hans ögon är som en elds flamma och på hans huvud är många [mycket] kronor och han har ett namn skrivet, som ingen förstår [vet], utom han själv.
Upp 19:13. Och han är klädd i kläder doppade i blod och namnet hans är Guds ord.

Här kan vi läsa om när Jesus kommer och det är snart som han kommer och han behövs verkligen.

Vi lever idag i ett land med Censur. De styrande tillåter inte folket att se den fulla sanningen av det som de åstadkommit. Det är därför som vi inte fick reda på att mördaren i Broby var från Syrien. Att mördaren i Mölndal inte var barn fast han kallades så i vissa medier. Etc.

Det påstås att den äldste på boendet var 24 år och det hade den 22 åriga flickan som blev mördad berättat för sina anhöriga. Något som vi inte fått höra i Sverige.

Man kan fortsätta uppräkningen. Och se hur det idag är tillrättalagt det som Svenska folket skall höra. Vi har kravallerna på Norrmalmstorg. Vad hände egentligen.

Men Snart kommer Jesus och han kommer med Sanningen. Han är Trovärdig och Sann och som kristna får vi se fram mot den tiden. Då skall alla dessa lögnare avslöjas. Dessa som försöker regera genom att ge oss en falsk bild av vad som händer, de kommer att få gå.


Jesus kom, Vi behöver dig verkligen. Din Sanning, din räddning, Värden håller på att gå under i lögner och hot. Kom Jesus, kom snart!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar