lördag 13 februari 2016

160213 Fruntimmersveckan

Vad har vi för regering i Sverige egentligen. Vad är deras ideal.

Vi har Margot Wahlström som hela tiden skall spotta på Israel. Som skall lyfta upp Araberna. Kan vi inte få ett slut på detta så vi slipper alla förbannelser över vårt land.

Vi har Ylva Johansson som häromdagen stod och sa att vi klarar integrationen. Är hon blind. Alla andra ser hur galet det håller på att gå för landet. Hur allt påverkas. Skolor, Sjukvård, Åldringsvård, Daghem. etc Allt går på knäna.

Vi har Magdalena vår finansminister som skall lånar föra att klara invandringen. Pengar som vi sedan får betala av under många år.

Och så har vi Åsa Romson, Miljöministern som håller på att stänga av Kärnkraften. Nu skulle Vattenfall stänga av alla sina Kärnkraftverk. Hon har lyckts totalt, med Miljöpartiets huvudfråga att stänga kärnkraften. En av de dominerande och tillförlitliga koldioxidfria Energiresursen vi har. Och det när vi skall börja med Elbilar. För de har ju inge koldioxid utsläpp.

Och så Miljöpartiet som skall öppna gränserna igen för fri invandring före valet 2018. Helt sanslöst.

Man undrar vad det är för en samling ministrar som Steffan Löven fått ihop, har vi fått en politisk Fruntimmersvecka, i landet.

Jesus hjälp oss!! Ta oss ur detta galna läge. Ge oss en regering som går din väg. Som är klarsynt. Som välsignar Israel och som på nytt lyfter upp ditt namn i det här landet. Jesus, hjälp!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar