torsdag 11 februari 2016

160211 Statistik och vårt Jesus-land

Nu har vi åter ny Invandrar statistik och nu för v 5. V5 var det 727 personer som sökte Asyl i Sverige. Av dem så kom 170 från Syrien och det är alltså 23 % och mindre än ¼, det är något att tänka på när man pratar om att det är Syriska flyktingar.

De så kallade ensamkommande flyktingbarnen som för det mesta är ungdomar var v5 57 st.

de som påstår att gränsen är stängde har fel. Det är hela tiden ett läckage in genom gränsen och man undrar hur det går till. Är det smugglarna som hittat nya vägar. Vägar som kanske är mera lukrativa. Och med tiden blir de upparbetade och då stiger siffran igen, kanske. Vi får se. Men det verkar vara en ohelig allians mellan Smugglarna och dessa ”Vi skall bara hjälpa” - folket. Och in strömmar de som har pengar att betala sig hit och in.

Medan de fattiga får stanna kvar runt Syrien.

727 personer/vecka blir 37 800 personer/år. Alltså en betydande mängd, och en mängd som inte är hållbar i det långa loppet om vi skall bevara Sverige svenskt. Och om fortfarande 80 % är muslimer, vilket är rimligt att anta så betyder det att på 10 år så kommer delen muslimer i landet att öka med c:a 4 % bara pgr invandring. Och eftersom vi idag förmodligen ligger på c:a 8 % kommer vi då att passera den magiska gränsen 10 % som ofta anses som fundamental. Det är då muslimer brukar resa på sig och kräva sin plats, kräva sin plats i Sverige, i det som en gång i tiden var vårt Jesus-land.


Jesus hjälp oss, Vi vill ha kvar vårt Sverige. Vi vill ha ett Jesus-land, fyllt av dig och din kraft, lett av din vilja. Ett Halleluja land. Jesus hjälp oss och rädda oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar