lördag 20 februari 2016

160220 Gud kommer med sanning och kunskap

Det är ganska märkligt men tron på den Gud vi känner den började när Skrivkonsten började.

Man kan se i 1 Mos 1 att Gud har indelat sin frälsning av människorna i en 6000 års period och att det alltså var runt 4000 f kr som tron på Gud började. Och det var då skrivkonsten började komma i mellanöstern.

Vi kan sedan se hur det var med Abraham runt 2000 f kr som tron kom ordentligt och vi kan se hur det var när Jesus kom runt år 0 som den Kristna tron blommade ut fullt ut, och vid båda tillfällena hade kunskap och skrivkonst utvecklats och ökat i samhället.

Och i vår tid, nu snart, kommer Jesus igen. Nu kommer Gud att förverkliga sitt rike på Jorden.

Det är intressant att notera att det är när informationssamhället växer fram som Gud agerar. Jesus är sanningen och det är den som skall spridas. Lögnen är från Djävulen och med vår tids massmedia så dör lögnen.

Alltså Guds skapande av människan, det som slutar med att Gud gör människan till sin avbild, började när Skrivkonsten kom. Och den avslutas med Vår tids totala massmedia samhälle. Då startar 1000 årsriket. Och vi går in i det rike som Gud har tänkt åt oss.


Jesus ge oss klarsyn!! Låt ditt ljus lysa i våra hjärtan. Det är du som är vår seger. Det är ditt rike som kommer. Halleluja!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar