måndag 15 februari 2016

160215 Kommer Jesus snart

Ja det gör han. Det kan vi se när vi läser Upp 13 och framåt. Här finns profetior som direkt Pekar in i vår tid.

Ja de har alla gått i uppfyllelse i närtid.

I Upp 13: 14 – 15 har vi TV, Det som i Bibelns ord kallas Vilddjurets bild och som har rörelse och kan tala det är Vår TV. Och det kom runt 1950.

I Upp 13:18 har vi 666. En 6: skrivs på Hebr med Vav, som återges hos oss med v eller w. Tre 6:or blir www. Alltså vårt internet, och det har alltså också gåt i uppfyllelse. Och det kom runt 1990.

I Upp 14:1 läser vi, att Lammet står på Sion jämte de 144 000 som har dess namn och dess faders namn skrivet på sina pannor. Det är När Israel Erövrade det gamla Jerusalem 1967 och det har alltså också gått i uppfyllelse

I Upp 14: 6 – 11 läser vi om tre änglar som flyger högst på Himlen och det är våra TV satelliter. De sprider olika budskap över jorden och ett av dem är evangelium. Och de andra två är andra typer av kanaler. T ex dom med ren skräp. Det har alltså också gått i uppfyllelse och kom runt 2000.

I Upp 15:2 kan vi läsa om ett glas hav. De som inte låter sig förföras av Vilddjurets budskap de har nu fått möjlighet att se allt som händer just som det händer. Hela världen är som ett glas häv. Och man ser allt elände som just nu är på gång. Och det har alltså också gått i uppfyllelse i vår massmediavärld, där vi hör och ser allt just som det händer, över hela jorden.

I Upp 16 har vi Guds vredesskålar, och det är där vi är nu. I Upp 16:10 kan vi t ex läsa om den Censur som vi har i samhället idag. Och i Upp 16:13 kan vi läsa om Den Falske Profeten, alltså Muhammed, och hans hemska religion som går fram som en plåga över hela jorden idag.

Så om vi tittar på det här så har vi alltså hela scenariot som vi har sett hända just i våra dagar.

Alltså är slutsatsen given att snart, ja mycket snart kommer Jesus. Vi tillhör de som kommer att få vara med om hans kommande. Halleluja. Och för de som vill se upplösningen så har vi det i Upp 19:20.


Tack Jesus att du kommer snart. Tack att din Ande och Kraft skall rädda oss och ge frälsning i Världen. Kom Jesus, kom, vi längtar efter dig!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar