tisdag 23 februari 2016

160223 Allah tar över Vårt Land, Jesus hjälp oss

Förra veckan kom det 638 Asylsökande till landet. Det blir 33 000/år.

Veckorna innan var det 713, 727, 672 och 820. Det verkar som det nu har svängt in sig på den här nivån alltså runt 35 000 asylsökande/år.

Det är en ganska hög siffra för ett land som Sverige. Och det man frågar sig är hur kommer de in. Ingen skall ju få åka till det här landet utan att ha giltiga papper. Är det smugglarna som förser dem med det. Man undrar för det talas inte alls om det här längre. Det är absolut tyst om hur de kommer hit. Men det är väl den Censur som vi har i landet som är till för att hjälpa Invandrarna att ta över vårt land. Det finns ju krafter som vill det.

Det hör man när man hör Miljöpartiet säga att före nästa val skall vi på nytt öppna våra gränser helt. Det är inte klokt. Redan 35 000/år är för mycket på sikt, och Miljöpartiet vill alltså liksom vissa andra i Sveriges Riksdag på nytt få i siffror runt 500 000 / år. En nivå som vi absolut inte klarade att ta emot.

Redan den här nivån på 35 000/år betyder också att varje år kommer det in runt 30 000 Muslimer i landet. Det är 0,3 % av Sveriges befolkning, och på 30 år är det 10 %. Som fylls på hela tiden. Av en främmande religion, En religion av den mest barbariska slaget. Som vill skära halsen av alla Judar och alla Kristna. Det var ju det Muhammed lärde. Alla skulle bli Muslimer, och blev det inte det frivilligt skulle man använda Våld.

Strypgreppet på vår Nation är kvar. Det är bara det att Allah lättat det lite gran. Så att det inte skall märkas lika mycket. Men det sitter där och på sikt om inget händer, är det fortfarande Islam som kommer att tar över vårt land.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss, Hjälp oss!! Vårt land går under. Vårt Jesus land finns inte längre. Kom rädda oss. Jesus!! Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar