tisdag 9 februari 2016

160209 Propaganda TV

TV fortsätter att pressa ut sin propaganda över Svenska folket. I går hade man ett reportage från Borgholm om de så kallade ensamkommande flyktingbarnen.

Vi fick höra hur ungdomarna i skolan nu till hälften var invandrare. Och de var mycket läraktiga. De Svenska ungdomarna fick nu akta sig för de som kom från andra länder lärde sig mycket snabbare, fick vi höra.

Och det var fantastiskt roligt att undervisa i den här klassen det gav så mycket tillbaka, fick vi också höra.

Och 89 % var pojkar. Var är flickorna. Vem tar hand om dem och hjälper dem. Och hur kan det komma sig att just pojkarna har sådant behov, att de måste komma hit. Här finns frågor som borde besvaras.

Och propagandan fortsätter, i DN kunde vi läsa i morse att det bara var 1 % av de inrapporterade brotten som kunde knytas till flyktingar. Det är ju då konstigt att vi har sådana problem i invandrartäta områden.

Det är något i den här propagandan som inte stämmer. Och det är som vanligt. När Sanningen sätts åt sidan i rapporteringen och det blir tillåtet med subjektiv propaganda. Då blir den falsk. Det är ju meningen att den skall förföra.

Och åter fick vi se Mamman med sina stackars barn nere i Syrien. Hon som inte kan ta sig hit. Det är ju henne vi skall hjälpa. Då ska vi inte hjälpa de som med hjälp av smugglare tar sig hit, och på så vis göra av med våra pengar. Utan vi skall i stället hjälpa dem där nere, till en 20 del av kostnaden, och där de verkliga behoven finns, då kan vi hjälpa så många mer.


Jesus hjälp oss att se klart. Hjälp oss mot denna propaganda, som har tappat allt förnuft. Jesus hjälp oss så att också svenskarna får ha ett land ett Sverige. Att vi på nytt får ett Jesus-land. Dit land, Jesus hjälp!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar