måndag 29 februari 2016

160229 Mera Media Monopol

Som vi vet så har vänstern kraftig dominans i Medierna. 80 % av journalisterna är vänster. Och de utnyttjar fräckt sin ställning. Ja TV upplevs t ex stundtals som en propaganda TV.

Varje dag har man ett inslag som skall få oss mera invandrarvänliga.

Det är som man vill lära oss att absolut inte säga något mot invandring, och invandrare. Då är vi rasister. Om så hela vårt land blir invaderat och Sverige upphör att vara Sverige så skall vi tiga. Det är det man försöker lära oss.

Det är tyst om nedstängningen av kärnkraften.

För några veckor sedan hörde vi hur bolaget som drev Ringhals planerade att stänga samtliga kraftverk. Nu kommer alltså 6 av våra 11 kraftverk att stängas. Men inte talar om det. Kärnkraften som är koldioxid fri och som vi alltså har rikligt av det skall stängas ner. Och inget sägs för det här vill ju vänsterns vilja att stänga ner alla kärnkraftverk så snabbt som möjligt. Vad det leder till är ointressant.

Olof Palme körs varje dag nu runt 30 årsjubileet av mordet, man riktigt frossar i det.

Bara positiva saker få sägas om vad Palme gjorde. Han är ju en som blivit mördad och skall därför hedras. Men att han gjorde
- Vår skola Ateistisk.
- Införde Löntagarformerna i Socialistisk Ande.
- Avslutade vårt stöd till Israel och i stället ställde Sverige på Arabsidan, de som förbannar Israel.

Det nämner man inte. Och det skulle inte förvåna mitt om Socialdemokraterna och vänstern nu går upp i opinionssiffror.

I frågan Israel Palestina, är det Palestina man stödjer

Man ser det när Palestinier dödar Israeler som ett led i sitt upplånande av Israel. Här vänder man på det och talar om att Israel dödar Palestinier när de försvara sig mot detta.

Sverige Demokraterna skall negligeras.

Om möjligt kanske man då kan få bort dem ur politiken. Speciellt när det visade sig att de hade rätt.

Så här kan man hålla på och räkna upp och man blir förvånade hur Vänstern oemotsagd får använda våra massmedier för sin propaganda. Medan andras åsikter knappt kommer fram och gör de det så skall de ofta kommentars av en person från vänster.

Jesus hjälp oss!! Vi vill inte leva i ett censurerat samhälle. Ge oss ditt sanna samhälle. Låt Din sanningen segra hos oss. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar