lördag 6 februari 2016

160206 Var är Kyrkan

Var är Kyrkan i dagens samhälle. Var är Guds församling som skall vara Salt i förruttnelsen. Hela Samhället håller på att ruttna runt omkring men det finns inget salt.

De Kristna frågar världen vad som skall göras. Stadskyrkan viger homofiler i uppenbar strid mot Guds ord, därför att världen vill det. Yoga kommer in i Kyrkan i stället för Guds Ande och kraft.

Frikyrkorna har blivit Goseklubbar. Där Faster Agdas gäng träffas och dricker kaffe och lyssnar på Barnbarnen när de sjunger lovsånger.

Var är sältan. Var är Kraften. Var är Guds Ande.

Kyrkan idag är tom. Den är som tomma tunnor. Och den skramlar inte ens en gång.

Världen fyller kyrkan med sin skit. Och Kyrkan accepterar.

Folk mår dåligt, de behöver Jesus, men Jesus finns inte längre i Kyrkan. Finns inte längre i våra församlingar med sin kraft och Ande.

50 % av alla sjukskrivningar idag beror på Psykosomatiska sjukdomar. Skolan fungerar inte för där är så mycket mobbing.

Det är Jesus som skall in i vårt samhälle. Det är han som skall vända det här. Och det finns ingen församling att gå till. Ingen som vågar stå upp och deklarera Jesus idag. Ingen Guds församling som ger frälsning i Jesu namn och tröst och kraft.


Jesus hjälp oss!! Vi går under. Kom så vi kan se dig. Kom in i vårt samhälle så du hörs och syns, för vi behöver dig idag, mer än någon annan gång. Jesus hjälp!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar