fredag 5 februari 2016

160205 Vad pågår i det här landet

I går kom Migrationsverkets prognos. Man tror att 100 000 asylsökande skall komma till vårt land under 2016, ja man säger till och med att siffran 140 000 inte är orimlig. Då har vi ju ett år som liknar 2015, som var kaos. Då kom ju 162 000. Nästan samma siffra.

Man frågar sig vad som händer. Jag för min del trodde att gränserna nu var stängda. Men det verkar inte så. Är gränsernas stängda ska ju ingen ta sig in. Då skall siffran bli 0.

Är Svenska folket lurat av dessa Invandrarkramare. Dessa som Censurerar Nyhetsmedia. Dessa som varje dag kör ett reklaminslag för att få Svenska folket att tycka att allt Svenskt är rasism och hemskt och det är bara invandrarna som är hederliga.

Är det dessa som nu är igång och lurar oss alla. Låtsas stänga men har i själva verket en bakdörr öppen. En bakdörr som Flyktingsmugglarna känner till. De som lever på att ta de som har pengar till Sverige. Medan de verkligt fattiga och behövande lämnas kvar.

Förbannelsen över landet fortsätter. Sverige, så som vi känner det skall utrotas. Det Svenska ska försvinna. En hederlig Svensk framställs idag i massmedia som rasist därför att han älskar sitt land. Sitt Sverige. Det Kristna-land. Det Jesus-land som vi hade här en gång.

Låt oss återvända till Jesus och kasta alla avgudar på soptippen. New Age, Socialismen, Ateismen, Islam, Buddismen Etc. Allt detta som vi satt i stället för Jesus.

Det är Jesus som kan ge oss ett fungerande land. Som ger välstånd. Som ger sanning. Som ger välsignelse. Låt oss på nytt sätta honom som herre i vårt land. Då kommer välsignelsen tillbaka. Då blir Sverige på nytt det land vi vill ha.


Jesus kom. Jesus hjälp oss. Jesus det är dig vi vill ha. Hjälp oss att rensa ut allt avskräde som fyllt vårt land. Allt som vi satt i ställt för dig. Jesus kom med din välsignelse och rädda vårt land!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar