tisdag 2 februari 2016

160202 Ska invandrarna ta över Sverige

Man undrar finns den agendan hos någon. Eftersom man ständigt lifter fram invandrarna. Hur bra de är. Hur viktiga de är. Hur hemskt de haft det. Hur ärliga de är etc. Allt är bara bra och skulle något inträffa som Mordet i Broby. Eller det i Mölndal som vi nyligen sett.

Ja då skriver man i fördolda ordalag eller inte alls att det var en invandrare. I fallet Broby vet t ex Svenska folket fortfarande inte att det var en pojke som nyligen kommit från Syrien som begick mordet.

Ja det påstås att det t o m finns de som försöker att urskulda dessa hemska handlingar.

Men skulle det vara en Svensk som gör ett brott då får man höra det. Vi minns ju alla Trollhättan. Hur men målade ut alla aspekter av det. Och det var ju inte bara en Svensk som gjort det. Nej det lät som alla Svenskar som vill ha kvar sitt Sverige hade varit där och begått brott, det lät som vi alla ar skyldiga, åtminstone mentalt.

Det är intressant att notera att i går lanserades Snabbjärnvägen från Göteborg och Malmö till Stockholm.

Den skulle kosta mellan 190 och 320 miljarder kr, och det underströks vilken gigantisk summa det här var och om Sverige verkligen hade råd med det. Och det är då intressant att notera att det är en summa i samma storleksordning som invandringen under 2015 kommer att kosta Sverige.

Och i går fick vi höra att det tar 8 år att få hälften av dem som kom i Arbete, och många av dem klarar inte av de vanliga jobben vi har i Sverige. De har inte utbildning för det.

Ja det är en märklig stämning i det här landet. Samtidigt som det börjar synas hur fel allt blivit med denna massinvandring av människor som inte passar in i vårt samhälle. Så har vi en smygande Censur som genomsyrar och som försöker att framställa allt i rosenrött. Och som målar ut alla som hemska som vill ha kvar Sverige och det Svenska.

Och frågan känns mer och mer berättigad: Har vi ett folkmord på gång, ett utplånande av Sverige och det Svenska.

Jesus hjälp oss. Vi vill ha din Sanning. Din klokskap. Kom Jesus och led vårt samhälle så Sverige blir bra igen. Jesus, Jesus, Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar