söndag 28 februari 2016

160228 Propaganda Monopolet

TV, Ja hela vårt Massmediala Sverige har blivit ett Propaganda Monopol. Bara en åsikt får föras ut.

Det är så synd om alla invandrare. Vi måste sälla upp för dem alla. Alla Resurser i vårt land måste fokuseras på Invandrarna.

Det verkar som det är människor som saknar tankeförmåga som kör detta budskap. Vad händer när vi lägger ut fler 100 miljarder varje år på Invandrarna. Klarar Sverige detta heller kollapsar landet. Det klarar dessa människor inte av att tänka.

Hur går det med våra bostäder. Kommer Svenskar att ha några bostäder framöver eller alla bostäder skall upplåtas till dessa invandrare som det är så synd om.

Hur går det med våra Pensioner, Sjukvård för Svenskar, Åldringsvård till vår åldrande befolkning. Finns det penar till det.

Det är frågor som dessa Massmedia människor som har tagit monopol på tyckandet i landet inte ställer. De får inte ställas Vi skall bara huvudstupa, blint köra rakt in i framtiden och låta alla pengar gå till Invandringen. För det är så synd om dem. När de kommer hit smugglade efter att betalt 100 000:- för att få en plats. Men det är ingen som pratar om. Detta korrupta system som fyller vårt land med invandrare och lever gott på det.

Vi såg dessa människor, som bara pratar för invandringen, igår när det var Miljöpartiets kongress. Där stod man och pratade om när vi åter skull öppna gränserna och bara släppa in alla som kom. Det är alltså dessa människor som har Monopol på att tala i vårt land.

Förnuft och måtta har fått munkavle. Vi lever i ett Censurerat land.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot alla dessa som tystar oss. Som har tagit över våra massmedia och för oss vilse med sin propaganda. Jesus, hjälp oss och ge oss din Klarsyn och din Välsignelse i det här landet!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar