söndag 14 februari 2016

160214 Frälsning till Arabvärlden

Det är det vi behöver idag. Det är Muhammeds hemska religion och dess Anda som är orsaken till problemen. Detta hat och hämnd och lögner som följer med Islam är det som blommar ut i Arabvärlden idag. Och det sprider sig. Det blir starkare. Åtminstone ser det ut så.

Men det sägs varar väckelse också i Arabvärlden. Troende under ytan. De vågar inte visa sig får då dödas de. Så de bär sina dok och går i sin moské. Etc men i Hjärtat har de Jesus. Det är inte klokt att det skall vara så. I vår tid. Och i södra Iran sägs det speciellt vara väckelse och 1 milj personer som är frälsta och tror på Jesus och det gå framåt.

Av Bibeln vet vi att Islam kommer att utplånas från Jorden yta. Det kommer att gå med Islam som det gick med Nazismen. Och Bibeln säger att den kommer att kastats i sjön som brinner med Svavel. Det kan vi läsa i Upp 19:20.

Och det är Anden som skall göra det, Guds helige Ande. Det ser vi om vi läser i versarna innan. Där står det att Fåglarna skall komma och äta alla dessa som samlar sig till strid mot Jesus. Och Fåglar det är Andar. Och här den helige Ande.

Så det vi ser när väckelsen går fram i Arabvärlden. Det är enligt Bibeln. Det är Anden som besegrar Muhammeds hemska lära. Den Falske profeten.

Men varför skall vi då ha hit Islam. Vi som varit ett Jesus land i 1000 år.


Jesus hjälp oss. Sänd Anden också in i vårt land. Anden sin äter upp Islam och alla andra falska religioner och ger oss ditt rike. Tack Jesus att du kommer!! Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar