onsdag 17 februari 2016

160217 Hitler är Muslim idag

I DN läser vi:

 

”Det är inte säkert att vara jude i Malmö”

 

Därför lämnade Kim Bodnia ”Bron”.”Antisemitismen växer, särskilt i Malmö.”

Så har det blivit i vårt land. Och runt omkring Israel ligger nationer som Iran och Vi har Hamas etc. Islam gör allt idag för att förverkliga sitt Judehat. För att utplåna Israel.

Och det konstiga är att andra länder ställer upp på det. Att länder som Sverige ställer sig bakom och som Margot Wahlström, ger Araberna ett handtag, i denna sin smutsiga byk. Där de försöker att förverkliga det Hitler inte lyckades fullfölja helt ut.

Och i vårt land har i idag runt 800 000 Muslimer. Och i Malmö är det speciellt många. Där vågar alltså inte Judarna vara längre. Så dant är det.

Och under tiden står denna Vänster som är de som mest hängivet stöder denna Israel fientliga politik och pekar höger ut och skriker Hitler. Och i själva verket är det de själva som genom sitt stöd till Islam och dess strävanden går Hitlers väg idag.


Jesus hjälp oss!! Vad är det för hemsk tid vi lever i!! Hjälp ditt folk Judarna och rensa ut Islam. Kasta den i sjön som brinner med Svavel nu snart så vi får ett slut på detta. Jesus Tack att du kommer och skall lösa allt!!

Karl Håkan

PS i Upp 19:20 står att den Falske Profeten, som ju är Muhammed, skall kastas i sjön som brinner med Svavel.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar