fredag 12 februari 2016

160212 Får inte Skansen finnas

Måste allt vara mångkulturellt. Var ska då vi Svenskar ta vägen. Vi som tror på Jesus, Vi som vill ha ett Jesus-Land. Det vore som att avskaffa Skansen. Som att bygga Moské på Skansen, det tillhör inte Svensk tradition.

Har vi för många Människor som säger ”Det är bara att hjälpa” här i landet. För många Godhets terrorister.

Det här är som tiggarna utanför våra affärer. Slutar alla att ge så åker de hem. Och då kan vi i stället hjälpa dem i deras eget land, att ta sig ur den tiggarfälla som de hamnat i och bli vanliga medborgare där.

Lika dant är det med invandringen. Det är alldeles för många som söker sig hit som inte har här att göra. Som utnyttjar vår Godhet och förser sig. Och vi har låtit oss Sol och Våras av dessa människor. Slutat se konsekvenserna av vart det leder.

Det är också dags att tala klarspråk om Islam. Denna hemska religion som är orsaken till allt det här. Denna Muhammeds hemska påfund, som idag skakar hela Mellanöstern och gör att det också väller över till oss. Muhammeds religion fungerar inte. Den är full av hat och hämnd och lögn och det är det vi ser idag. Vi måste predika Jesus i Mellanöstern, bland muslimerna. Det är endast om de tar emot Jesus som vi för ett slut på det här, som vi ser idag. De måste lära sig Jesu kärlek och få hans nåd i sig.


Jesus hjälp oss!! Jesus fräls Araberna, Tag bort Islam från Jordens yta på samma sätt som du tog bort Nazismen. Jesus ge oss klarsyn och fyll oss med den rätta Andan. Din Ande till frälsning för hela världen. Jesus!!

Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar