tisdag 16 februari 2016

160216 Mera Statistik

Nu har vi fått v 6 och den är nästa exakt samma som v 5. V 6 är det 713 Asylsökande. Det verkar alltså som vi kommit på en ny platåpunkt.

713/vecka ger 37 000 asylsökande/år. Det är en kostnad av 31 miljarder kr bara att reda ut om de skall ha Asyl.

Sedan har vi integrationen som tar 8 år för att få hälften i Arbete. Och om bara hälften får stanna och vi lyckas få de andra att åka hem har vi en kostnad för integrationen på 62 miljarder kr. Totalt alltså runt 100 miljarder kr i kostnad för en integration som de flesta tycks anse är en acceptabel nivå, Och med anhöriginvandring som vissa nu vill ha, hade vi totalt nåt en kostnad av 200 miljarder.

För 100 miljarder hade vi kunnat hjälpa enormt i närområdet, där bilderna bara blir värre och värre. Hela Syrien tycks snart vara en ruinhög.

I Syrien ser man Guds vrede, vad som händer när man hatar Israel. Gud vill rädda Israel och han kommer att göra det. Men när de som bor runt om inte vill det då kommer till sist en gräns när Gud får låta det gå som vi ser i Syrien.

Här ser vi alltså vikten av att välsigna Israel och att inte förbanna Israel. Det är då synd att vi har en Utrikesminister som Margot Wahlström som tar varje chans att förbanna israel och ge sitt stöd till de som vill utplåna Israel.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att få slut på Sveriges förbannande av Israel. Hjälp oss att bli en Nation som välsignar Israel. Jesus hjälp oss att ta oss ur denna vanmakt som vi är i just nu, kom och rädda Sverige och gör det till ett Kristet land igen, ett Jesus-land!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar