söndag 18 december 2016

1000 artiklar
161218



Nu har vi passerat 1000 artiklar, och nu har jag hållit igång min blogg i över 1,5 år.

Ja skriver den för jag vill peka på Jesus. Han är lösningen för oss även idag. Vi ser vårt förtvivlade land som helt tappat Jesus och hur det går ner sig. Därför är budskapet om Jesus viktigare än någonsin.

Och i Bibeln finns det fullt av Profetior om Jesus. Att han kommer att bli vår frälsning. Ja han kommer att frälsa hela världen.


Profetiorna börjar redan i de första kapitlen i 1 Mos. Det som många människor läser som den fysiska skapelseberättelsen är i själva verket en profetia om hur Gud skall skapa sitt rike bland oss och hur Jesus där är den som kommer att göra verket. Det är genom Jesus det skall ske.

Även Uppenbarelseboken är mycket intressant i vår tid och innehåller åtskilliga profetior som pekar rakt in i vår tid och vi kan idag känna igen oss i åtskilliga bilder som kännetecknar den sista tiden. Vi hittar där t ex TV. En Bild som har rörelse och ljud (Upp 13:14-15). Och vi hittar www. Vilddjurets märke 666. (en 6:a skrivs på hebreiska med Vav som hos oss återges med w, 3 6:or blir då www, Upp 13:18). Vi har TV satelliterna i Upp 14:6 – 11, Etc.

Och min blogg innehåller fullt av artiklar om just de här sakerna och vår tid idag.


Förutom om Jesus brukar jag skriva också om andra saker som jag tycker verkar tokiga i dagens samhälle. Och det känns skönt att ha en sådan här blogg där man kan uttrycka sin mening om saker. Och där brukar jag ofta ha en bön på slutet, för det är bara genom bön som vi kommer fram i dagens samhälle som ofta är så skruvat.

Det är också intressant att se hur intresset stiger för bloggen och hur det är fler och fler som är inne och tittar på den. I början var det ingen som var och tittade men nu har jag kommit upp i 30 – 40 om dagen.

Så jag kör vidare och fortsätter att tala om min Jesus som jag älskar och att dessutom ta upp konstiga saker i vårt samhälle som i många stycken är förvridet av denna Ateistiska och Socialistiska syn som idag dominerar massmedia, ja hela Sverige.


Jesus hjälp mig så att jag kan vara det du vill och skriva det du vill ska komma ut på min blogg.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar