lördag 31 december 2016


Var är de Kristna
161231

Ja man undrar det i dagens samhälle. Man hör aldrig någon argumentera för att vi skall vara Kristna. Att det är bra. Att Jesus har rätt.

Men man ser dagligen Muslimer på nyheterna. Hur bra de är. Hur synd det är om dem och hur vi missförstår dem.

Och var, var de Kristna när Muslimerna fördömde Israel i FN. Förbjöd dem att bygga flera bosättningar i Samarien och Jerusalem. Vad gjorde då det Kristna England och det Kristna Frankrike. Ställde de upp till försvar för våra bröder Judarna. Nej.

Hela världen har böjt knä för Allah. Hans vilja sker idag. Hans rike går framåt. Alla förfasar sig hur hemskt det är detta som Allah ger. Detta som följer med Muslimerna. Men alla böjer sig.

T o m de Kristna har böjt sig för Allah. Var är Jesus tron. Denna som Muhammed avskaffade. Frälsningen i Jesus. Den pratar man inte om i dagens samhälle. T o m de kristna verkar ha tystnat om det.

Verkar ha tystnat om frälsningen i Jesus både för Individer och för hela världen. Snart kommer Jesus och befriar oss. Han kommer att ge Israel hela deras land. Allt det Gud har lovat. Allt mellan Jorden och havet.

Och han kommer inte bara att ge Israel Frälsning och hela sitt land utan han kommer att sätta hela världen fri från den ondes våld. Alla Avgudar, Alla hemskheter kommer han att avskaffa. Och införa sitt rike med Evig salighet.

Predikar de Kristna det idag. Jesu befrielse som står för dörren. Eller har de tystnat och gett upp.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss i denna svåra tid när din seger verkar avlägsen och ondskans seger kommer närmare. Men Tack Jesus att det är du som skall segra, både i våra liv, i Världen som helhet och i Israel.

Halleluja!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar