onsdag 14 december 2016

Bygg mer kärnkraft
161214



Koldioxid kan vi inte hantera. Hela vår planet håller på att fördärvas av koldioxid och andra växthusgaser. Men kärnkraftsavfall kan vi hantera, låt oss då satsa på kärnkraft.  Man kan se hur värmen stiger snart år efter år. Då får vi ordenligt minska saker som ger koldioxid och i stället satsa på annat t ex kärnkraft. Det är en stabil och kraftfull kraftkälla utan koldioxid  som ger ordentligt med energi och hela tiden.

Man förstår inte de här människorna som skall stänga av Kärnkraften. Har de tappat huvudet. Stänga av Nu? När det verkliga problemet är koldioxiden.

Vi borde i stället bygga mera kärnkraft och forska på hur vi kan göra Kärnkraften ännu bättre.


Alternativen vindkraft och solkraft de ger ju bara ström när det blåser och när solen skiner. Vad gör vi då när det är stiltje och solen inte skiner. Ska vi ha mörkt och frysa då.

Och det konstiga är att de som skall stänga av kärnkraften som det viktigaste det är också de som är för en fri invandring. Och det är de som till varje pris skall ha bort Jesus. Och det är de som också ofta tror på ett Socialist Samhälle.

Det verkar som de här sakerna hänger ihop. Det är en förbannelse som träffat vänstern som gör att de blir direkt destruktiva och blinda för verkligheten. Det viktigaste är att förstöra vårt fina land. Vår fina värld. Det är något ont som besatt de här människorna. Och att stoppa kärnkraften är bara en av de destruktiva yttringarna.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot denna destruktiva vänster som gör allt fel. Och som håller på att fördärva hela vårt land och hela vår värld. Vad du vårt försvar och ge oss ditt rike av klarsyn och seger.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar