onsdag 7 december 2016

Massinvandring eller Högre Pensionsålder
161207 



Vi hörde häromdagen på TV hur Invandrarverkets Chef ville ha in 60 000 invandare per år under ett antal år framåt. Orsaken var att det var för lite personer som var i arbetsför ålder. Och 60 000/år det är netto. Brutto med de som då inte har giltiga skäl kommer vi upp i 100 000. Och det inte bara 1 år utan flera i sträck. Det blir nästan som förra året, när hela Sverige höll på att gå på knäna, och år efter år.

Och de flesta av dem som kommer hit har ingen utbildning. Och det måste vi ge dem först. Det blir jätte dyrt.

Alternativet till det här är givetvis högre pensionsålder. Det är inte sunt att hålla kvar den pensionsålder vi har, när folk lever längre och längre. Det får orimliga konsekvenser och vi ser det ovan. Vi måste importera arbetskraft av en sådan mängd att Sveriges befolkning kommer att bytas ut på några år.


Och så går invandrarna i Pension och då måste vi öka invandringen ytterligare. Det tar aldrig slut. Det enda som blir resultatet det är att vi förlora Sverige. Det Sverige som vi är vana vid. Vårt Jesus land. Med vårt tänkande.


Jesus hjälp oss!! Vi går under!! Hjälp oss att få sunt förnuft i den här frågan. Hjälp oss att få behålla vårt Sverige. Vårt Jesus land.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar