lördag 24 december 2016

Djävulen har vunnit i FN
161224



FN tog i natt beslut att Israel inte får bygga nya bosättningar i Samarien och Judéen (Västbanken).

Nu har alltså beslutet tagits det som inte fick tas. Ett beslut i Hitlers anda på vägen att utplåna Israel. Ett beslut att skapa Judefrei områden. Judar är hemska och nu har FN beslutat det.

Israel har tidigare fått Samarien och Judéen i fredsavtal med Jordanien. De har dessutom tilldelats området som en Judisk delen i avtal under början av 1900 talet. De har alltså laglig rätt till området. Men likafullt beslutar man att de inte får bosätta sig där som de själva vill. Och mot Guds profetia.


Det här är återigen ett steg i utplånandet av Israel. Det som hela Arabvärlden tycks vilja just nu. Det som Islam arbetar för. Ja det som hela världen verkar ställa upp på.

Vi minns ju beslutet i Unesco om att Israel inte hade någon rätt till tempelplatsen, där hade aldrig stått något Judiskt tempel. Det var bara Islam som hade rätt till den platsen.

Och beslutet i FN:s generalförsamling att Israel skall lämna gamla Jerusalem, det egentliga Jerusalem och Samarien och Judéen, till Arabsiden och Norra Israel till Syrien.

Nu var inget av de besluten juridiskt giltiga. Men det här beslutet i Säkerhetsrådet taget i natt om att Israel inte får bygga bosättningar i Samarien och Judéen är juridiskt giltigt och kan följas av Sanktioner från hela världen.

Djävulen har lyckats att än en gång lägga krokben för Israel och Jesu plan att upprätta det fulla riket, Allt mellan Jordanfloden och Havet som Bibeln säger.

Men Jesus kommer att segra, han kommer att upprätta Israel så som han har sagt för all profetia hittills har gått i uppfyllelse. Och då kommer också det här att uppfyllas.

Och alla de som varit med i sådana här tokiga beslut kommer att dömas, dömas i Jesu doms dal, Josafats dal.

Israel skall ha allt mellan Jordanfloden och Havet och det kommer de att få, Gud har lovat det.


Tack Jesus att du är med oss i denna sita tid och upprättar ditt rike och uppfyller dina löften till Israel.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar