söndag 4 december 2016

Israel skändas
161204

Det är inte klokt men FNs generalförsamling tog 1 dec 2016 beslut med 139 röster för och endast 7 emot och 7 avstod, att Israel skall delas och östra Israel och östra Jerusalem skall tillfalla Araberna.

Och t o m har man beslutat att israel skall lämna Golanhöjderna till Syrien.


Nu som väl är, är som väl är resultatet av omröstningen bara rekommenderande. Men kommer frågan upp i FN:s säkerhetsråd och man beslutar samma sak där, då är resultatet Juridiskt bindande och Israel har bara att lämna alla områden som FN beslutat.


Det betyder att de juridiskt gällande fredsavtal som Israel nu har med Jordanien där de äger Samarien och Judéen sätts ur spel. Att Osloavtalet som ger Israel rätt att administrera större delen av Samarien och Juden sätts ur spel.

Då kommer Araberna att ha laglig rätt till halva Israel. Judarna kommer att ha en remsa utefter havet som snabbt kan ockuperas och effektivt beskjutas med raketer.

Och som Arabsidan deklarerat så är deras mål att utplåna Israel.

Man förstår inte de som röstat för det här. De 139 som sagt att Israel skall dra sig tillbaka från det som legalt är deras idag. Varför skall Israel det. Varför tas inget sådana här beslut om andra stater. Att de skall lämna delar av sitt territorium.

Nu vet vi att vi är i ändens tid och alla ska enligt Bibeln stå upp mot Israel. Så därför blir man inte förvånad. Och Guds plan är att han skall rätta till det här för han har lovat att Israel skall ha hela det land som han gav deras färder och det är allt mellan Jordanfloden och Medelhavet. (Hes 47:13 – 23)

Och vi kan läsa i 1 Mos 8:13 – 17 i berättelsen om Noa hur marken var torr 2 gånger. Och det var andra gången som Noa fick order att gå ut ur arken. Och det är så det kommer att bli. Landet var Israels 1967 till sin helhet och det kommer att bli det en gång till, och då kommer Jesus, precis som Noa då gick ut ur arken.


Jesus hjälp oss!! Var med oss i denna sena tid, som du har lovat att vara. Och var med Israel, och uppfyll din profetia, och ge fred åt Israel och det land du har lovat. Tack Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar