fredag 16 december 2016

Gud skall krossa Internationalen
161216


Ja så är det. Det ser man när man läser i bibeln. Gud vill att alla träd skall knoppas. Alla Nationer skall bli självständiga. (Luk 21:29). Och det är därför som vi haft denna våg av självständiga länder under 1900 talet.

De krafter som är igång idag och som skall göra hela världen till en vänstervärld. Där alla länder hänger ihop. Det är inte Guds vilja. Gud vill att varje nation skall vara självständig och respekteras för sin särart.


Gud kallar de här stora länderna, som lägger andra under sig, för Vilddjur. Och vi har där Nebukadnessar som vi kan läsa om i Daniels bok. Nebukadnessar gjorde som man gör idag. Flyttar runt folk mellan de olika länderna så att det blev total förvirring och han kunde styra.

Gud skall utplåna Vilddjuret det säger han i Upp 19:20. Där grips slutligen Vilddjuret. De här överordnade systemen som skall tvinga andar, ja hela världen, in i sitt tänkande.

Och sedan kommer 1000 år riket. Där skall alltså inte vara något Vilddjur, Inget system som sätter sig på andra, utan där skall flera styra tillsammans med Jesus.(Upp 20:4)


Jesus hjälp oss att se din vilja!! Hjälp oss att arbeta för det du vill. För din frälsning till alla folk och alla nationer. En frälsning till frihet.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar