tisdag 20 december 2016

En Polisstat fungerar inte
161220



Det är många som tror att fler Poliser är lösningen på brottsligheten. Men det är det inte. Det blir bara som i Turkiet nu där det var en Polis som skjutit Rysslands ambassadör i ett terrordåd.

Det är inge garanti att ha Poliser. Om tillräckligt många är uppfyllda av en vilja att göra brott, att göra Terrordåd, så kan inte lagar och polis stoppa oberoende av hur många Poliser vi har. Vi ser att då smyger i stället brottsligheten in i polisväsendet.

Det är så det alltid varit. En Polisstat fungerar inte. Den blir bara hemsk.


Det enda som fungerar är Jesus. Det var därför det var så lugnt i Sverige förr. Det var för att Sverige var ett Jesus-land. Folk hade Jesus i hjärtat och vill göra rätt. Göra som Jesus sagt. Och då funkar det utan Poliser och ofta också utan Lagar.

Tänk så är det. Men idag ser vi hur brotten blir värre och värre och Polisen klarar inte ens av att utreda morden. Det är inte klokt. Så har Sverige blivit. Brotten har gått över styr. Och då hjälper inte ens flera poliser. Det är dit vi kommit.

Vi behöver på nytt Jesus i vårt land. Att alla har Jesus i sig och vill göra som han sagt. Det är enda lösningen idag.

Jesus hjälp oss. Vi vill ha dig i vårt land. Kom till oss och fyll vårt land med din frälsning och din räddning. Vi går under.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar