fredag 2 december 2016

Höj Pensionsåldern
161202

I Sverige är alla senildementa vid 65. Det är inte klokt. Hur kan myndigheterna tro något sådant. Vi kan nu se hur Presidenten i USA är 70 när han väljs.

Det var alltså den som bäst passade till att ta hand om landet. Och vi minns också Ronald Reagan som också var 70 när han blev president han var en av de främsta presidenterna.

Men i vårt land där skall man lägga av när man är 65 och inget mera göra. Det är inte klokt. Man misshushållar med erfarenhet. 


Den generation som nu är 70 den har varit med om en helt annan tid. En tid när vi var myndiga som individer. En tid när det var fri fart i landet utanför städerna. En tid när parkeringsavgift inte var uppfunnet. Vinterdäck fanns inte. Bilarna hade inte ens säkerhetsbälte. Men samhället fungerade ändå.

Det var vars och ens skyldighet att anpassa sig till situationen. Och det fungerade.

Landet har inte råd med alla dessa Pensionärer. Det kommer inte att hålla i det långa loppet. Något måste göras och det är viktigt att man på nytt ser sanningen vad gäller de äldres kompetens och erfarenhet också i vårt land.

Faktum är att man är allra bäst mellan 60 och 70 och även mellan 70 och 80 har man kvar en förmåga som ligger bra till.

Så låt våra skickliga äldre jobba vidare och låt vårt land få välsignelsen av den erfarenhet som finns där i stället för att importera arbetskraft och sätta våra egna som passerat 65 på undantag.

Men motivet att utesluta äldre ur samhället är som vanligt för att upprätthålla Censuren i vårt land. Människor över 60 går inte på vänsterns åsikts monopol. De vet att det finns annat och hur ett bra land fungerar.


Jesus hjälp oss och ge oss värdighet också över 65. Låt vårt land se sanningen. Och lyft bort dessa vänstermänniskor som inte tål den, från makten.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar