fredag 23 december 2016

Omvänd journalistik
161223

I går fick vi åter höra omvänd journalistik. Nu är det Trump man vill göra ner.

Putin hade hållit ett tal och sagt att Ryssland måste förstärka sina kärnvapen. Och Trump svarade på det genom att tvittra att USA också skulle förstärka sina kärnvapen.

Men i både DN och Aktuellt hette det först att Trump hade sagt att USA skulle utöka sina kärnvapen. Och först därefter fick man höra att det berodde på att Putin just sagt samma sak för Rysslands del.


Det här är samma typ av journalistik som man höll på med mot Israel när de blev angripna från Gaza. Varje gång Hamas angrep med Raketer och Israel svarade med bombning.

rapporterade man att nu hade Israel på nytt angripit Gaza. Och först därefter kom orsaken Hamas hade nu på nytt sänt raketer över Israel, och så här gjorde man fast inget land skall behöva accepter raketer från grannstaten in över det egna landet.

Tänk att våra massmedia har blivit så vridna. T o m sanningen klarar men inte av längre. Den måste vridas till så att det låter åt rätt håll. När verkligheten inte stämmer med ideologin så får man vrida till rapporteringen så att den stämmer med Ideologin. Dit kommer man när sanningen inte längre är viktig.


Jesus hjälp oss i vårt vridna land där sanningen inte finns och där massmedia har blivit propaganda redskap för vänster krafterna. Vi vill ha din Jesus land din Sanning. Jesus kom!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar