lördag 3 december 2016

Jesus är den bästa systemvaran
161203

Vi ser alla tillvaron utifrån vår egen uppfattning. Utifrån vad vår hjärna tror. Det är ganska märkligt egentligen men man sitter inlåst i sin hjärna. Allt filtreras genom vad den tänker och tycker.

Därför är det viktigt vad man fyller sitt sinne, sin hjärna med. Och det bästa är Jesus. Han sätt att tänka, ger ett liv som fungerar. Ett samhälle som fungerar.

Man kan inte blanda Religioner. Multikulturellt fungerar inte. Det är Jesus som fungerar.

Det är som datorer. Man kan inte blanda hur som helst, Systemvaran och programmen måste fungera tillsammans. Och varar bra. Så är det också med våra hjärnor.


Vi ser idag hur man talar om ett multikulturellt samhälle, där allt skall blandas. Men det går inte. Det blir kaos.

Det Kristna Sverige fungerade. Det var ett av de bästa länderna i världen.

Här rådde fred. Här hade vi välstånd. Här brydde vi oss om varandra. För det var så Jesus ville att vi skulle göra. Och det var han som bodde i oss. Bodde i våra sinnen i våra hjärnor.

Och det blev bra.

Idag kommer folk hit från länder där man inte klarar av att leva i fred. Och de skall ha med sig sitt sätt att tänka. Ett sätt där Jesus inte är med. Det som inte fungerade. Och de tar det hit. Och vi ser hur det blir. Det blir kaos hos oss.

Och inte nog med det. Det är vi som skall anpassa oss till dem. Säger man. Vårt Kristna Svenska sätt att leva som fungerade skall bytas ut mot deras sätt att leva som inte fungerade.

Ja det ser ut som det viktigaste för oss är att se till att de som kommer hit med sitt sätt att leva som inte fungerade och som nu håller på att ta över vårt land. Dem skall vi hjälpa. Det är hela Sveriges viktigaste uppgift, enligt många, och alla som är emot det här skall bara bort.

Det är inte klokt.

Jesus hjälp oss!! Vi går under. Vårt Jesus land finns inte mera. Var är du. Har du övergett oss. Kom och hjälp oss Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar