torsdag 8 december 2016

Hur kan någon tvivla på Jesus idag
161208

Jag förstår inte folk som tvivlar på Jesus idag. Det är bara att titta sig omkring så ser man vilken fantastisk värld Jesus har get oss. Hur fantastisk väst välden har blivit av att göra som Jesus sa. Gå hans väg. Bli Kristna.

Och vi ser nu hur allt faller ihop när vi har övergivit Jesus. Både i Sverige och i Europa.

Alltså: Jesus finns och det är honom vi måste hålla oss till annars går det åt skogen.


Ja så är det. Jag kan förstå folk som levde på Jesu tid och som såg honom då och som hade svårt att förstå att han var Guds son. Att han skulle frälsa världen.

Men nu när man ser att han frälst världen. Att han faktiskt gjorde det han sa. Då förstår jag inte dem som tvivlar.

Och jag förstår absolut inte de som direkt motarbetar Jesus. Precis som han var en skurk. Nej det är de som motarbetar Jesus som är skurkar. De gör det av Avund. För att de själva skall kunna ta på sig äran av det vi har idag. Titta på Socialismen. De tål inte Jesus. För de vill själva leka att det var de som gett oss det vi har idag. Det som kommer från Jesus.

Det var Jesus som gav oss välsignelsen för att vi höll oss till honom. Blev Kristna och tog emot hans budskap och frälsning.

Jesus hjälp oss att tacka dig för det du gett. Att hålla oss till dig. Att gå din väg så att vi får dit Jesus land i Sverige igen. Jesus det är du som är vår frälsare och hela världens räddare.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar