lördag 3 december 2016

Är det så här att gå under
161203

Det trodde man inte när man hörde om Civilisationer som gick under att det var så här som vi har det här nu.

Man tyckte de borde ju kunnat tala. Driva sunt förnuft. Sunda människor borde kunnat samla sig och be, handla rätt. Tala för sin sak. Etc. Men ingen gjorde något.

Och idag har vi det lika dant. Vi håller på att gå under och ingen gör något. Ingen säger något om det. Och när vi pratar får vi inte längre säga sanningen. Det är hemskt.


Jesus får inte nämnas. Han är ju redan borta ur samhället.

Invasionen av främmande religioner får man inte tala om. Då är man hemsk man skall bara acceptera att vårt land tas över av andra. Ja vi skall till och med hjälpa dem att ta över.

Sexuellt avvikande får man inte heller säga sin mening om. Det skulle ju också kunna bli fel.

Normala Svenska Kristna. De som en gång befolkade Sverige är inte välkomna i vårt land längre. De har ju ont i själen av att se hur landet blir något annat än det de vill ha. Det Kristna Sverige som de känner igen.

Nej, vad ska vi göra. Vi som vill ha vårt Jesus land. Vårt Sverige. Är det bara kört. Finns inget att göra. Är alla glädje i Jesus borta från vårt land. Det är inte klokt.

När man ser alla Civilisationer i historien som gått under så förstår man. När man kommit till ett visst stadium så går det inte att göra något mera.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha ditt land. Hjälp oss att göra rätt saker så att ditt land, ditt Sverige får finnas kvar. Ja kommer tillbaka. Hjälp oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar