torsdag 1 december 2016

Har de stulit våra barn
161201



Är det, det vi skall säga. Våra barn sätts i indoktrinerings skola och får lära sig Vänster och Ateism och Mångkultur. Lära sig att Jesus inte finns och att han inte är Herre.

Att våra barn får lära sig något annat än det vi vill, det innebär att våra barn tas från oss. De blir inte våra, en fortsättning på oss. Utan en fortsättning på någon annan.


Och vi ser resultatet. Vårt land som en gång var kristet är idag Mångkulturellt. Man skall visa respekt för alla andra religioner. Man skall visa respekt för Muhammed och Allah. Men Jesus honom behöver man inte visa respekt för. Han skall ju ändå bort ur vårt land, han tillhör ju det Svenska arvet, och nu är vi ju Multikulturella.

Det är hemskt det här. Vårt Kristna land. Våra barn.

Man borde undersöka vad föräldrarna stod för och det är det man skulle lära barnen. Det är ju föräldrarnas barn inte Socialist regeringens.

Att det gått snett ser man på att en Majoritet av barnen i skolan röstar vänster. Men bland de vuxna i landet är det inte så.

50 talet var Sverige Kristet och skolorna lärde ut kristendom, och Fader vår. Men nu har man vridit Barnen ur händerna på deras föräldrar och gjort dem till Socialister och Atteister över en generation.

Det är hemskt.

Barnen mår sämre och sämre visar undersökningar, i den här indoktrineringens programmet som man har utfört på våra barn.


Jesus hjälp oss. Hjälp oss att få våra barn tillbaka. Barn som får lära sig tro på dig och be Fader vår och respekt för dig och ditt rike.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar