torsdag 22 december 2016

Att anlägga spårvagn idag är lika dumt som de som byggde Göta Kanal
161222



Ja så är det. Spårvagn är helt ur tiden. Snart kommer självkörande bilar. Alla kan snart åka bil själva antingen de har körkort eller ej.

Man bara går fram till en bil och säger vart man vill åka och så kör den en dit. Den har artificiell intelligens och kör själv och kan snart också tala och förstå vanligt språk.

Tänk när det samhället kommer då har somliga dumma typer satsat på spårvagn. Det är inte klokt.


Så har vi det här i Lund. Man lägger ner över 0,5 miljard på att bygga en spårvagn och man får endast en linje åt ett håll ut från staden. Tänk vad man kunde fått för de pengarna.

Och det enda denna spårvagnslinje klarar av är att frakta folk från stationen till östra torn och tvärs om. Inget annat. Skall man åka någon annan stans så fungerar inte spårvagnen. Så korkat att satsa så mycket på det här.

Det här är lika dumt som när man byggde Göta Kanal. Det var när tågen kom, och när Göta kanal var klar då behövde man den inte för trafiken sköttes av järnvägen i stället.

I stället borde man satsa mera på självkörande bilar med elektrisk drift och batteri och på kärnkraft. Då får vi just det vi vill ha. Fordon som tar oss dit vi vill och när vi vill på ett miljövänligt sätt.

De styrande idag klarar inte av att tänka klart utan verkar fyllda av något konstig känsloröra som rör till allt i huvudet på dem.

Jesus hjälp oss i detta samhälle som styrs så korkat. Hjälp oss så förnuft kommer in i ledningen av vårt land.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar