lördag 10 december 2016

Om man släcker ljuset ser man sämre
161210

Många vill idag införa olika former av censur i dagens samhälle. Man skall inte fritt få säga sin mening, för det finns så mycket hat och det finns så mycket lögner på Internet. Det måste Censureras. Säger man.

Det är inte klokt. Sanningen är att om man släcker ljuset ser man sämre och det är det de här människorna vill. Det de arbetar för är att deras syn skall bli allas syn. Och deras syn idag är vänstern. Att Jesus inte finns. Att Vänstern har rätt och nu skall ta över hela världen. Socialism är vår nya religion.

Och vi hör nu ropen om Artificiell Intelligens och ser alla Rubriker hur hemskt det är. Det är åter igen dessa förbudsivrare som vill stoppa. Artificiell intelligens skulle avslöja vänstern och det får absolut inte hända.


Tänk så här har det alltid varit. De som härskar vill ha makten och de vill att andra inte skall se vad de gör för fel. De skall inte se hur man borde göra.

Det är det vi är inne i igen. Ett korkat samhälle där bara de styrande ser. Och i vårt fall där bara vänstern behärskar massmedia. Och de anser att det hemska nu är ju att folk börjar kommunicera på nätet och då kan de avslöja detta förföriska monopol.

Men Jesus är med oss idag. Det är hans tid som kommer, det kan vi se när vi läser profetiorna i Bibeln. Jesus kommer snart och genomför sitt rike. Det öppna riket. Glashavets rike i Upp 4:6. Guds rike. Det fredliga riket. Riket fullt av välsignelse.

Där för är det viktigt att vi inte går på de här lockropen som vi hör om Censur. Att det skulle vara bra. Att Artificiell Intelligens skulle var hemskt etc. Lockropen från dessa som vill ta kraften ur vanliga människor, för att kunna ha den för sig själva.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att stå emot dessa Censurivrare. Som vill föra oss in i sitt falska rike. Det är ditt öppna fria rike vi vill ha med din välsignelse och frid. Ditt Jesusrike.

Karl Håkan


PS: 
Upp 4:6. Och framför tronen är ett hav av glas lik kristall ...

Det är så vårt samhälle skall vara genomskinligt som glashavet i Guds himmel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar