fredag 30 december 2016

Obama är Muslim
161230



Vi kan se det nu. Att Obama är Muslim. Det ser vi på hans sätt att agera. Det är hat och att krossa som är hans signum.

Det ser vi i Israel. Han försöker krossa Israel.

Vi ser det i relationen till Ryssland. Han skall skapa hat. Ja nästan krig om så ginge.


Det är inte klokt att se dessa Obamas sista dagar och hur han slår åt alla håll för att skapa kaos. För att krossa och fördärva allt som Trump vill göra. Så handlar en Muslim. En person besatt av ondska. Som vill förinta sin fiende med Hat.

Han Agerande mot Israel visar det klart. Detta förhatliga rike för Araberna skall omintetgöras och första steget är att se till att Israel tappar makten över Samarien. Det centrala. Sedan faller det andra naturligt.

Fast det är totalt meningslöst så skall han ställa till bråk med Ryssland. Vi ser det nu med Diplomatiska stora gester och Cyber attacker mm. Det är hatets väg. Den Muslimska vägen.

Vi ser hur han misslyckats i Syrien. Det är ett totalt nederlag för USA. Ryssland har vunnit helt. Det är typiskt Muslimskt. Han stödde Muslimerna och det är nu kaos.

Vi ser i hela Arabvärlden hur Obama var Muslim. Under hans 8 år har Islam rest upp sitt huvud och är nu världsledande.

Araberna styr FN. Nästa alla går deras väg, och röstar för Arablinjen. Det är inte klokt. Och styr de FN styr de världen. Alltså Araberna styr världen idag. Tack vara Obama.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot Allah och hans framfart idag. Ge ditt folk klarsyn och kraft att kunna resa sig upp i ditt namn. Du är Herre, Jesus.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar