söndag 18 december 2016

Margot Wahlström gör bort sig igen och ställer Sverige på Hitlers sida
161218

Återigen ställer Margot Wahlström Sverige på fel sida. De som vill gå Djävulens väg och lik Hitler utplåna Judarna och Israel.

Hon har fördömt Amerikas planer på att flytta sin Ambassad till Israels huvudstad, Jerusalem. Att ha sin ambassad i ett lands Huvudstad är normalt. Så gör man i alla andra länder. Men Margot Wahlström klarar inte av att se en framgång för Israel.

Hon gjorde det här uttalandet på ett fjäskbesök hos de så kallade Palestinierna. Dessa Araber som påstår sig äga Judarnas mark. Israel har fått dessa områden i fredsavtal och det är deras.

Det är dags för världen att vakna upp och se sanningen, se Hitler, bakom dagens Judehat.


Men i stället ställer sig Sverige på Judehatarnas sida. Dessa som har som mål att Eliminera Israel och döda alla Judar. Det är märkligt att ingen ser det här. Att det inte skrivs om det i massmedia. Nej istället tillåts dessa vänstermänniskor att peka högerut och skrika Hitler. När de själva är Hitlers arvtagare.

Vi minns hur man i Unesco i höstas med stor majoritet beslöt att det endast var Islam som skulle ha tillgång till Tempelplatsen. Israel hade aldrig haft något tempel där. En skändlig historieförfalskning. Hur kan jordens nationer på det här viset stå på lögnens och Judehatarnas sida.

Vi minns hur man för några veckor sedan i FN:s generalförsamling beslöt att Israel skulle delas och att norra Israel skulle tillfalla Syrien. Nu är som väl är det beslutet inte Juridiskt bindande. Men åter ställde sig jordens nationer på Judehatarnas sida.

Det är hemskt att se detta massiva stöd för att utplåna Israel och ge Arabsidan rätt i sina försök att eliminera Israel och döda Judarna. Hitlers Anda har uppstått igen och tagit makten i världen.

Ja Bibelns profetior går bokstavligen i uppfyllelse för där står att alla skall vända sig i motstånd mot Israel. Men Gud skall döma alla nationer som ställer upp mot Israel, i Josafats dal, i Jesu doms dal.

Och det är hemskt att se vår Utrikesminister på det här flagranta sättet ställa in vårt land i kön ner i Josafats dal, ner i Jesu doms dal,


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss mot dessa galna uttalande å Sveriges vägnar. Ge oss en regering som går din väg och välsignar Israel.

Karl Håkan


PS:
För den som vill läsa artikeln i DN så finns den på adress:


Och här är hennes uttalande när hon fick frågan om USA:s flytt av ambassaden till Jerusalem. Svaret visar att hon helt tappat kompassen och att hon till och med tror att hon kan uttala sig för hela EU:s räkning:

”De israeliska nationalistpartierna hoppas att USA:s drag skall inspirera EU att gå samma väg. Detta kommer inte att hända, slår Wallström fast:
– Om USA gör allvar av dessa planer kommer reaktionerna att bli häftiga. Att flytta ambassaden till Jerusalem vore ett dråpslag mot fredssträvandena. Europa skulle inte följa USAs exempel. Tvärtom, det är vår uppgift att varna för konsekvenserna av en sådan radikal förändring av status quo.”



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar