fredag 2 oktober 2015

Fundering 151002 Strömmen ökar

Nu är vi uppe i 1/2 miljon sett på ett år.

I går sa de att just nu är inströmningen av invandrare till vårt land 1300 om dagen och den ökar. Räknar vi om det blir det 475 000 på ett år. Alltså i runda tal 1/2 miljon.

½ miljon i huvudsak unga Muslimska män. Strömmar alltså nu in i vårt land sett över ett år. Det är en fullständigt ofattbar siffra.

Vad gör vi. Vi hjälper dem in. Vi ger dem ordentligt med pengar. Vi ordnar bostäder. Här finns inga begränsningar.

Det är den vanlige Svensken som får dra åt så att vi klarar detta. Klarar att hjälpa Allah in i landet. Hjälpa hans krigare att ta över.

Och de Kristna de ställer upp. De går främst i att hjälpa.

Är det Satan själv som är igång. Den gamle ormen. Som vi mötte i Paradiset. Han som lurade Eva. Är det han som viskar i örat på Kyrkan. Bara hjälp så går allt bra. Det är helt ofarligt.

Är det Vilddjuret som har förfört oss med sina lockrop i Massmedierna. Nu ska vi hjälpa. Alla andra hjälper.

Och In strömmar Allah. In strömmar hans män i Horder. Och vi bugar och hjälper. De skall få det bra hos oss. Allahs män. De är välkomna.

Har Satan totalt förfört oss. Har Vilddjuret dränkt oss med sin propaganda. Så att nu bara strömmar de in. Dessa Allahs män och tar för sig. Tar för sig av det som är Jesusland. Tar för sig av människor som egentligen borde tillhöra Jesus.

Gud hjälpe oss
Och åter får vi Ropa:

Jesus, hjälp oss!! hjälp oss!! hjälp oss!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar