måndag 12 oktober 2015

Fundering 151012, Katastrofen kommer närmare

Igår hade vi partiledardebatt. Det var intressant för den visar läget i landet. Här håller vi på att gå mot en katastrof och likafullt så talade man inte om det på det viset.

Den enda som vågade ta Katastrof i sin mun var Jimmy Åkesson. Han nämnde också siffran 2000 invandrare per dag just nu och han sa dessutom att det inte kommer att avta.

De övriga verkade ovetande om hur omöjligt läget är. Det var bara att hjälpa och att administrera så skulle allt lösa sig.

Och hela den övriga diskussion om allt vi skall göra för övrigt i Sverige är ju totalt ointressant. Kommer alla de här invandrarna in i landet och skall tas om hand och ges bostad, utbildning, sjukvård, bidrag etc. så kommer det att ta musten ur alla andra satsningar.

Björklund nämnde 1000 miljarder i satsning på bostadsbyggande. En siffra som jag också tog upp i går. Intressant.

Klarsynen finns på sina ställen men den tillåts inte komma fram. Sanningen är för vissa för hemsk för att visas, och talas om.

Och till de som säger att invandrarna ju kommer att arbeta och ge pengar tillbaka. Så är det bara att påminna om att det tar i snitt 7 år att få en invandrare i arbete och många kommer aldrig ut på arbetsmarknaden.

En viss invandring på en rimlig nivå klarar vi naturligtvis av och det är sunt för ett land med en viss invandring men inte på de här nivåerna. Inte en halv till 1 miljon/år det går inte, det blir katastrof. Kostnaderna och konsekvenser för samhället blir oöverstigliga.

Och för de som undrar var jag får alla siffror ifrån så kommer de från olika håll. Det finns ingen samlad bild av det här idag. Det är ingen officiell som räknar på det. Vi skall invaggas i en känsla av att ingen fara är å färde. Det var lika dant, berättas det, när Titanic sjönk. Ingen tog det först på allvar.

Men för den som har enkla mattekunskaper och som tillåter sig att räkna på sakerna är det uppenbart vad som är på gång. En katastrof, en omöjlighet.

Och till de som undrar varför jag tagit bort kommentarerna så är det för att jag vill ha en sansad debatt. Jag vill inte ha uttryck som. Göra invandraren till Slavar, och modell, ta siffror ur Röven. Vi är alla människor och skall respektera varandra. Vi vill alla väl och i ett läge när Sverige håller på att gå under är en sansad diskussion viktigt.  

Gud Hjälpe oss!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar