onsdag 21 oktober 2015

Fundering 151021, Den tysta invasionen

Allah vet vad han gör när han intar Sverige. Det sker tyst, det sker inte med vapen. Krigarna bara kommer. Ingen klarar av att stoppa dem, de ser ju så plågade ut.

De kallas kvinnor och barn, och visas på bilderna hur synd det är om dem. Men bakom kommer männen, de som är i majoritet.

De kallas ensamkommande flyktingbarn, men är i själva verket rekryter, pojkar i de år som vi tidigare mönstrade här i Sverige och utbildade oss för krigstjänst.

Sverige är det första landet att Muslimiseras. Det är därför som vi inte vet idag vad som följer, vilket elände vårt land kommer att få. Men de andra kommer att veta. De kommer att se hur det gick för Sverige, och kommer att förstå och stänga i tid. Vi kommer inte att göra det, utan fortsätta.

Nu är prognosen 30 000 ensamkommande flyktingbarn i år. Och det är de den sista tertialen som det strömmat in mest. Räknar man om det så kommer man till c:a 100 000 nästa år, med samma takt. 100 000 muslimer på ett år, i 14 – 18 års åldern, unga rekryter.

Till detta kommer de övriga, en total inströmning på runt 9000 på en vecka. Det blir nästa ½ milj på ett år. Varav 80 % Muslimer och 80 % män.

Vi ser våra politiker som så fast binder sig. Det är bara att hjälpa att ha landet fullt öppet så att alla muslimska män kan komma in. Och de kommer, utan vapen tar de landet i besittning. Allah erövrar Sverige.

Inte heller de kristna vågar säga emot och varna för denna Allahs invasion. I går såg vi Stanley Sjöberg i Kanal 10, den Kristna kanalen, inte heller han klarade av att säga att vi måste stoppa medan det är tid. Det var bara att hjälpa, som kristen måste man det.

Och den dagen vi ser att det här är åt skogen galet, då kommer inte politikerna och övriga att kunna ändra sig. För de har ju så hårt bundit sig vid att det bara är att hjälpa så att man t o m har censurerat de som säger emot.

När det avslöjas vilken Landsförrädare man varit, ja då gäller det att dölja, att fortsätta, att hoppas på att det skall ordna sig. På samma sätt som storspelaren fortsätter att spela fast han förlorat allt, han hoppas på något sätt att det trotts katastrofen skall rätta till sig, men i själva verket blir det bara ännu värre, så att det blir riktigt skit.

Men som sagt de andra länderna kommer förhoppningsvis att se hur galet det gick och inte göra om vårt misstag. Men Sverige verkar kört.

Gud hjälpe oss. Vi år på väg in i den verkliga katastrof nu!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar