tisdag 13 oktober 2015

Fundering 151013, Vandringssägen

Är det en vandringssägen detta att: Kommer bara muslimerna hit så blir de kristna.

Under alla omständigheter så har det tagit musten ur hela kristenheten. Idag när hela Sverige håller på att Muslimiseras, tiger de Kristna.

Talar man med en kristen broder och påpekar att takten i invandringen stiger succesivt och nu är 1 milj. muslimer/ år snart på väg in i landet. Så Säger han: Det är inga problem kommer de bara hit så blir de kristna. Du kan ta det lugnt.

Tänk vilken förförelseande som har gripit Svensk kristenhet. De står helt handfallna. Hade det varit som man säger då hade hela Nordafrika och Mellanöstern varit kristna vid det här laget, för där fanns ju också kristna innan Islam kom dit, med sina styrkor. Men trotts 1300 år så har de inte blivit frälsta. I stället har de kristna blivit färre och färre och är idag nästan inga alls i de muslimska länderna.

Jag har själv en svärson som är muslim som kom till Sverige för c:a 20 år sedan, och som fortfarande är muslim. Trotts att jag ofta ber för honom, flera gånger tala med honom om Jesus och läst bibeln för honom. Men det hjälper inte. Hans far är också Muslim och inte heller han har blivit frälst.

I Muslimvärlden sägs det gå fram underjordiska väckelser som aldrig tidigare, men lika fullt blir hela tiden de kristna färre. Förföljelsen är så hård. Islam är så konsekvent, idag.

Nej, resultatet av denna vandrigssägen är bara att kristenheten är tyst. Den liksom alla andra i det här landet. Olika grupper förförs med olika lockrop. Förförelseandarna kan olika knep.

In strömmar Allah med sina män och tar över landet och det finns inget som kan stoppa honom. Alla är förförda, t o m de Kristna.

Vi borde samlas i våra kyrkor och Ropa, för det här är vårt Jesusland som tas ifrån oss, och in strömmar Allah med denna Satans vålds religion.

Det är dags för den blinda Kristenheten i landet att Vakna. Prövningens tid står för dörren och vi behöver Jesus mer än någonsin.

Jesus Kristus hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar