måndag 19 oktober 2015

minJesus kommer 32

Kristendomen är död i Vilddjurets rike


Upp 11:9. Och från nationerna och folken och språken och stammarna skall man se deras döda koppar i tre och en halv dag, och de skall inte sända bort [begråta] dem för att läggas i en grav [monument].

Evangelium når alla Nationer. Det Jesus gav oss i uppgift att sprida, Evangelium till Alla, det har här lyckats. Alla skall se dem. Vi kan också se att samtidigt som alla nås av Evangelium så är Kristendomen död i samhället. Den officiella synen är att den inte finns. Precis som vi har idag.

Men avskaffandet av Kristendomen är inget som gjorts officiellt. Det har bara smugits in, och fotfartfarande finns idéerna och tankandet från kristendomen kvar i samhället men det är ett död variant utan Andligt liv.

Upp 12:14. Och kvinnan ges den väldiga örnens två vingar, för att hon skall flygas till öknen, till platsen där hon ges uppehälle [uppfostras, ges näring], en tid och tider och en halv tid, bort från ormens närvaro.

Här i vers 14 ser vi att Israels barn skall flyga, de skall flyga hem till sitt land. Vi ser hur de skall flyga på örnens två vingar. En beskrivning som på att dåtida sätt väl beskriver hur Israels barn kommer hem idag.

Och den tid vi pratar om här det är samma tid som det som nämndes i Upp 12:14. Den tid som där benämns en tid, tider och en halv tid, och som vi har här i vers 14, och i vers 13 mötte vi uttrycket 3,5 dag, men i båda fallen är syftar det på 3 hela och ½ tid.

Det vi pratar om här det är de 42 års perioder som vi kan indela vår moderna tid från mitten av 1800 talet (c:a 1864) och fram till 2011, och som vi skrev i ”minJesus kommer 25, Striden på Jorden”, och i mitten av det här är den tid när Vilddjuren härjar. De som dödade Kristendomen, och skapade det antikristliga samhälle som vi har idag. Vårt moderna västerländska samhälle.

Mera om Vilddjurets tid och, en tid, tider och en halv tid finns att läsa på:



Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar