söndag 25 oktober 2015

Fundering 151025, Vågar Kristna inte längre prata om Jesus

Skäms vi för Jesus idag. Vågar vi inte prata om Jesus.

När de hemska knivmorden ägde rum häromdagen i Trollhättan, så kom präster dit från svenska kyrkan. De intervjuades och de sa att de hade öppnat församlingshemmet så att folk kunde komma dit och prata. Senare hörde vi också att de hade öppnat kyrkan så att folk kunde gå in där och tända ljus. Men inget sas om Jesus. Inget sas om bön för de drabbade.

Vågar vi kristna inte längre nämna Jesus, vågar vi inte prata bön.

Dagen därpå hade de däremot reportage från Moskén i närheten och det första man fick se det var att de bad. Bad till sin Allah. Och man talade om att man bad för de drabbade.

Vågar vi kristna inte längre lyfta upp vår Jesus. Är Jesus död i vår kyrka. Då är det ju inte underligt att Allah och Muhammed nu strömmar in och tar över landet.

Vi behöver verkligen ha en Jesusväckels i våra kyrkor. Jesus är vår frälsning. Det är han som är grunden i vår kyrka. Den dagen vi skäms för Jesus. Den dagen vi börjar svamla som värden, är vi förlorade som Kristna.

Bön, Återigen bön och mera bön och till Jesus är det vi behöver. Vi måste börja ropa, och till Jesus varje dag, alla Kristna. Ja så många som möjligt. Det är hemskt vi går under i det här landet.

Om vi inget gör så kommer det att gå med oss som med Nordafrika när Islam tog över på 600 - 700 talet. Vi kommer att vara totalt förlorade.

Jesus hjälp oss!! hjälp oss!! hjälp oss!! Vi går under.


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar