onsdag 28 oktober 2015

Fundering 151028, Djävulen arbetar med människoliv som insats

Snart vågar man inte ta till orda länger och förespråka förnuft och klarsyn i denna massinvandring för genast känns det som man får stämpeln Hitler i Panna i det här landet. Djävulen har verkligen lyckats tysta alla krafter som vill få stopp på vansinnet.

Med sitt offrande av människoliv i Trollhättan och med sitt brännande av Flyktingbostäder, så har djävulen effektivt lyckats tysta alla förnuftiga krafter i det här landet.

Strömmen av Flyktingar fortsätter. Katastrofen för vårt land verkar omöjlig att stoppa. Den nuvarande inströmningen ligger kvar på en nivå av 10 000/vecka. Och det är 500 000 på ett år. En helt omöjlig siffra. Och med 80 % Muslimer och 80 % män, så borde var och en inse vad som pågår.

Men det här är siffror som svenska folket inte får höra. Det skulle vara farligt. I stället talar man om 136 000/år i budget, en hög men hanterbar siffra, och man visar och pratar om kvinnor och barn.

Förförelsen går alltså vidare. Vi skall dränkas utan att se vad som händer. Först när det är för sent skall vi första.

Djävulen skyr inga medel, människoliv är inget värt och hans mål är Förbannelse, Förförelse och Vanmakt. Och det är det vi fått i Sverige. Och förförelsen in i detta omöjliga bara fortsätter, när skall Sverige Vakna och handla.

Jesus hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar