torsdag 22 oktober 2015

Fundering 151022

Allahs Censur behärskar landet

Är det Allahs Censur som behärskar vårt land. Det är därför som människor i Sverige inte får uttrycka sin åsikt om Allahs invasion av Sverige.

Har vi redan så mycket Islam i landet, att vi behärskas av Allah. Det är hans ande som har tagit över det här landet.

På något annat sätt går det inte att förklara den totala tystnad som är i massmedia. Den konsekventa frånvaron av de som ser, att vi håller på att invaderas, att vi håller på att förlora vårt land.

Medan man ser reklaminslag efter reklaminslag om hur hemskt de har som kommer. Vi måste ta emot dem. Varje dag har man flera inslag i nyheterna om hur hemskt det är. Vilka strapatser de fått utstå. Hur deras barn lider. Det finns ingen gräns i uppfinningsrikedomen i att göra dessa inslag för att Svenska folket bara kan tänka en tanke. Alla måste få komma in det är ju så synd om dem.

Tittar man på massmedia från andra länder. Då ser man vad som händer. Där ställer man de riktiga frågorna. Där visar man hur många det egentligen är som kommer. Vilken invasion det är.

Svenska folket är också förfört med siffror. Med den inströmning som är nu så kommer det att komma runt ½ milj på ett år. Det betyder att 2016 kommer ½ milj att strömma in. Men det var inte prognosen som vi fick höra i går. Den var runt 150 000. Är det bara en gissning. Var får man siffrorna ifrån. Vill man ge ett intryck av att det bara är frid och ro det är lösbart, vi kommer att klara av det, medan vi går under och försvinner som nation in i Muslimismen.

När skall Sverige vakna. Ska vi någonsin vakna eller har vi redan erövrats. Är det redan Allahs Ande som behärskar landet och som redan styr massmedia så att vi är blinda och låter hans Arme av unga rekryter och krigsmän strömma in i massor och ta över, utan att vi ser något.

Jesus hjälp oss, vi går under!!


Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar