söndag 18 oktober 2015

Fundering 151018, Antikrist i vår tid

Många går runt och undrar när Antikrist skall komma och vem det är.

För min del känner jag det som att Antikrist anda är så stark i dagen samhälle att det känns meningslöst att gå och vänta på en fysisk person. Han Anda behärskar redan samhället.

Och vad är det för en Anda. Jo det är andan av alla dessa som skall göra sig bättre än Jesus och han Evangelium. Jesus är den som gett oss vårt västerländska samhälle och dess välstånd. Men det vill inte de onda Andarna och Antikrist acceptera. De försöker klä sig i skepnaden av att det var de som gjorde det.

Antikrist Anda försöker göra sig bättre än Jesus själv.

Vi ser det i Socialismen idag. Den skall vara så bra och så tolerant och så hjälpande att t o m Jesus och hans kyrka skall framstå som bakåtsträvare.

Och vi ser det i Islam som nu också är på frammarsch. Där skyr man inga medel för att lyfta fram sin Gud. Ja han är den ende säger man. Men det är i själva verket våld och död och djävulen själv man lyfter fram. Men åter tappar de Kristna. Det är inte de som hörs idag.

Och vi har Buddismen, med Yoga. Den har redan erövrat Sjukvården och skolan. Där sitter man och har Yoga och olika Buddistiska övningar. Och vi Kristna vi får stå utanför och titta på. Och vi har fortfarande inte begripit vad som hände.

Så här är det i dag. Antikrists Anda har tagit över på alla områden, Och Jesus är effektivt utestängd. Och kyrkan försöker anpassa sig och bli som värden som har Antikrist idag.

Gud hjälpe oss så vi inte skapar en Antikrist Kyrka.

För min del räcker det. Jesus är borta i dagens samhälle och det behövs inte en person det har redan skett. Och jag brukar tänka att Antikrist var Hitler, han som dödade 1/3 av Judarna. Och satte hela Världen i brand på sin tid. Och det är den Andan vi ser idag. Andan av Döda Judarna och våld och krig. Det är det som kommer fram.

Gud hjälpe oss mot denna Antikrists Anda i Dagens värld.


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar