tisdag 27 oktober 2015

Fundering 151027, Begår vi just nu kollektivt självmord.

Är det en diktatur vi lever i eftersom ingen kan säga sanningen idag. Ingen får avslöja det som är på gång. Denna Allahs erövring av Sverige. Hela massmedia är fyllda av denna propaganda om att vi bara skall älska och släppa in alla invandrare. Inget annat får sägas. Den som säger något annat är Rasist.

I själva verket är vi utsatta för en invasion där Allahs män kommer, ja de strömmar in och utan vapen. Och att då försöka stoppa dessa är det då rasistiskt. Att stå där vid gränsen utan vapen och stänga gränsen och sända tillbaka dem. Är det rasistiskt. Är det så man skall resonera.

Om de hade kommit med vapen. Om vi hade varit utsatta för en regelrätt militär invasion. Hade det då också varit rasistiskt att stoppa den, då naturligtvis med vapenmakt.

Men att hata Svenskar. Att lyfta fram invandrare och förtala det som är svenskt, det är inte rasism. Är det så? Hat av Svenskar, som bara vill ha kvar sitt Sverige, är OK. Men att säga något negativt om en utlänning det är Rasism. T o m när de väller in i våra länder som en arme. Det är bara att låta dem strömma in och ta över, genomförs sin religion hos oss.

Skall Sverige begå kollektivt folkmord. Det är det som är på gång nu. Får vi inte stopp på det här. Den här massinvandringen då är det folkmord. Sverige kommer inte mera att vara Sverige. Det kommer att vara ett Muslimskt land, befolkat av andra än de som var Svenskar, och vi som är kvar vi kommer att få böja oss under Allah. Glömma vår Jesus. Och konstatera att det bara är kört. Sverige har upphört, vårt Jesus- land finns inte längre. Jag vägrar, jag är Svensk och Kristen. Hela mitt inre vänder sig.

De som driver på det här borde ställas inför domstolen i Haag för att begå folkmord. För det är det som händer nu, folkmord och landsförräderi. Men det är inte invandrarna man mördar utan det Svenska folket. Det är de som utplånas.

Den rasism som alla pratar om idag det är i själva verket en omvänd rasism, en Rasism som riktar sig mot det Svenska folket. Ett förakt mot svenskar. Pensioner, Skolor, Sjukvård, allt skall snart trappas ner och vi skall kröka rygg för dess som strömmar in, kröka rygg för Allah och hans Islam. De skall ha allt, allt det som vi har jobbat för och sparat in i alla år.

Sverige kännetecknas idag av Förförelse, Förbannelse och Vanmakt!!

Nu är det allvar!!

Jesus, hjälp oss vi går under!!


Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar